Je huis bouwen met Heerlijkhuis type Julia Modern

In dit blog gaan we verder binnen ons type Julia, met dit keer de Moderne stijl. Dit huis valt op door de strakke vormgeving en grote raampartijen. Wil jij graag wonen in een moderne woning met fris design? Dan is dit type perfect voor jou!

Julia Modern: Een strakke en stijlvolle woning

Deze moderne woning is één van de stijlen binnen onze ‘Julia’ serie van hoogbouwwoningen, met vanaf de basis al een inhoud van circa 609 m3! Je hebt daarnaast de mogelijkheid om deze ruimte verder uit te breiden door te kiezen voor opties zoals een grotere afmeting, een erker of een berging.

Julia Modern is een moderne woning met strakke lijnen en grote raampartijen. Het frisse design zonder overstekken zorgt ervoor dat de gevel perfect in één lijn doorloopt. De keuze voor zwarte kozijnen geeft de woning een eigentijdse uitstraling. De gevel is voorzien van een antracietkleurig trasraam, wat niet alleen zorgt voor een mooi contrast, maar ook praktisch is: vuil en opspattend water zijn minder zichtbaar dan bij een lichte gevel. Wil je een erker aan de voorzijde of extra ramen? Dat kan! Dit geeft de gevel een speelse touch en zorgt bovendien voor extra lichtinval in de woning.

Huis bouwen met modern type Julia
Huis bouwen met modern type Julia

De indeling van de woning

De basisindeling van de Julia Modern biedt op de begane grond een keuken en woonkamer die naadloos in elkaar overlopen. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, terwijl de keuken aan de achterzijde is geplaatst. Vanuit de keuken heb je via een deur toegang tot de tuin. De hal ligt centraal in de woning en biedt toegang tot een apart toilet en de trap naar de eerste verdieping. Boven vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder is een volwaardige verdieping met voldoende ruimte voor een extra slaapkamer.

Jouw eigen huis bouwen met Julia Modern

Wil jij ook je eigen huis bouwen in de stijl van de Julia Modern? Wij staan voor je klaar om je te helpen met de voorbereiding en bouw. Configureer jouw eigen Julia Modern en neem contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak. Wij helpen je graag verder! Klik op de onderstaande knop en we reageren zo snel mogelijk.

Huis bouwen met modern type Julia
Huis bouwen met modern type Julia