Over ons

Jij wilt graag je eigen huis bouwen en wilt graag weten wat er mogelijk is binnen jouw budget? Dan ben je bij Heerlijkhuis aan het juiste adres! Een eigen gebouwde woning, een ontwerp naar wens en smaak waarbij rekening wordt gehouden met jouw budget! Daarbij hoef je tijdens de bouw geen rekening te houden met tekeningen, vergunningen en andere processen, want deze worden allemaal door Heerlijkhuis bouwen geregeld!

Maak kennis met het team van Heerlijkhuis bouwen. Onze adviseurs helpen je graag verder en begeleiden je tijdens het proces van de bouw. Onze vakmensen gaan vol passie aan de slag met de bouw van jouw woning!

Rick Brunnenkreef
Calculator

Rutger Bruins
Projectcoördinator

Olaf Bak
Commercieel manager

Tom Overbeek
Projectcoördinator

Heerlijkhuis bouwen is gestart in 2019 en een onderdeel van de Lichtenberg Bouwgroep. Met meer dan 85 jaar woningbouw ervaring binnen de Lichtenberg Bouwgroep, beheersen we het ambacht van huizen bouwen. Daarmee ben jij verzekerd van de juiste kwaliteit en afwerking! Vanuit deze ervaring binnen de Lichtenberg Bouwgroep kunnen wij verschillende types en stijlen als inspiratie laten zien!

Bekijk de website van Lichtenberg Bouwgroep