Hoogbouw woningen Julia

Jij wil graag weten wat het kost om een huis te bouwen. Met onze configurator bieden wij jou een tool om in een paar stappen meer inzicht te krijgen. Stel hieronder in enkele stappen jouw eigen droomwoning samen en bereken direct de kosten. Wil je nog meer informatie? Vul dan bij de laatste stap jouw gegevens in en wij zullen vrijblijvend contact met jou opnemen.

Julia – Klassiek

Houd je van een klassieke stijl? Een charmant en tijdloos huis? Enkele kenmerkende details geven deze Julia Klassiek een tijdloze uitstraling. De doorgemetselde topgevels, de gemetselde “oortjes” en schijnschoorsteen zijn opvallende details die deze woning kenmerken.

Vanaf €313.000,-

Julia – Modern

Een strakke vormgeving. Grote raampartijen. Een fris design. Dat is de stijl van de Julia Modern. Ook graag wonen in een moderne stijl? Wij helpen je graag op weg. Doorloop de volgende stappen.

Vanaf €316.000,-

Julia – Comfort

De Julia Comfort kenmerkt zich door zijn strakke en eenvoudige lijnenspel. Houd je van een minimalistisch ontwerp zonder teveel “poespas”? Dan is deze eigentijdse woning wellicht iets voor jou.

Vanaf €305.000,-

Julia – Landelijk

Deze Julia Landelijk kenmerkt zich door het toepassen van getimmerde goten en enkele fraaie details. Gevels steken iets over en de topgevels worden voorzien van een gevelbekleding en makelaar. Doorloop de volgende stappen om jouw droomhuis samen te stellen!

Vanaf €333.000,-

Volume
ca. 609 m³

Afmetingen

7,00 x 10,14 m¹

Oppervlakte

213 m²

Nokhoogte

10 m¹

Goothoogte

5,80 m¹