Wat kost een huis bouwen?

Betaalbaar jouw huis laten bouwen

Is het jouw droom om je eigen huis te laten bouwen en ben je benieuwd met welke kosten je rekening moet houden? Met Heerlijkhuis Bouwen kun jij een betaalbaar huis laten bouwen en krijg je inzicht in alle kosten!

Bijkomende kosten

Deze kosten voor het bouwen van een huis zijn van veel factoren afhankelijk. Er zijn veel onderdelen die je inzichtelijk wilt hebben. Zo moet je naast de bouwkosten rekening houden met veel bijkomende kosten als aankoop bouwgrond, legeskosten, nutsaansluiting, keuken en sanitair. Het ontwerp van je eigen woning kan natuurlijk ook een grote kostenpost zijn.

Kosten besparen voor jouw huis

Heerlijkhuis Bouwen is een onderdeel van de Lichtenberg Bouwgroep en hierdoor hebben we al meer dan 80 jaar ervaring met het bouwen van huizen in verschillende stijlen. Wij geloven dat iedereen zijn droomhuis moet kunnen bouwen, ook als je een beperkt budget hebt. Om kosten te besparen kun je gebruik maken van de configurator van Heerlijkhuis en stel je je eigen huis samen! Wij geven je in deze configurator inzicht in de bouwkosten. Doordat de woning al is ontworpen bespaar je tijd en geld voor een architect en het hele ontwerptraject! Bij Heerlijkhuis bouwen kun jij daarom al je eigen huis bouwen vanaf €305.000,-!

Inzicht in de kosten voor jouw huis

Met onze configurator kun je gemakkelijk je eigen huis naar budget samenstellen en krijg je inzicht in de verschillende opties en bijkomende kosten. De configurator geeft jou de mogelijkheid om te kiezen tussen een hoogbouw- of laagbouwwoning, de stijl van de woning en de toe te voegen opties; bijvoorbeeld de kleur van het metselwerk, de kleur van de kozijnen en het toevoegen van een carport of garage. Bij al deze keuzes worden de prijzen weergegeven, zodat je gelijk inzicht hebt in de kosten.

Huistype en meerprijzen

Bijvoorbeeld onze hoogbouwwoning type Julia – Comfort. Deze vrijstaande woning is te bouwen vanaf €305.000,-. De woning bouw je dan met een rode gevelsteen en witte kozijnen. Wil je deze woning bouwen met een witte gevelsteen en zwarte kozijnen. Dan betaal je hiervoor een meerprijs van totaal €9.700,-. Deze prijzen staan allemaal bij de opties weergegeven en de totaal prijs van jouw woning wordt daarbij ook gelijk berekend.

Persoonlijk ontwerp

Als je jouw ideale huis hebt samengesteld en deze bij ons hebt ingediend, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en zullen we een gesprek inplannen om het ontwerp door te spreken en eventueel verder te personaliseren. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en geven wij extra toelichting op de totale kosten.

Vanaf- prijzen bij Heerlijkhuis Bouwen

Onze vanaf- prijzen zijn gebaseerd op het huis die je ziet in de configurator. Bij alle opties staat ook de prijs aangegeven? Benieuwd wat er allemaal inbegrepen is in deze vanaf- prijs? Laat dan je gegevens achter in de configurator en download je persoonlijke brochure!

Voor een goed overzicht hebben we alle woningen en prijzen onder elkaar gezet. 

Type
Prijs
Julia Comfort
€305.000,-
Julia Klassiek
€313.000,-
Julia Landelijk
€333.000,-
Julia Modern
€316.000,-
Emma Comfort
€305.000,-
Emma Klassiek
€320.000,-
Emma Landelijk
€324.000,-
Emma Modern
€321.000,-

* Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en/of fouten onder voorbehoud.

Kosten huis bouwen met huis type Emma Heerlijk Huis Bouwen
Huis bouwen met type Julia klassiek van Heerlijkhuis Bouwen