Online huis ontwerpen

Jouw eigen Heerlijkhuis online ontwerpen! Met behulp van onze huis configurator kun jij je eigen droomhuis ontwerpen en visualiseren in een enkele eenvoudige stappen. Onze configurator biedt een aantal opties voor personalisatie zodat jij je huis zo kunt maken zoals jij wilt. Met behulp van de configurator, kan het ontwerpen van je droomhuis gemakkelijker zijn dan ooit tevoren.

Hoogbouw Julia

Vanaf € 305.000,- inclusief BTW

Laagbouw Emma

Vanaf € 305.000,- inclusief BTW

Hoogbouw Anna

Prijs volgt

Wat is een configurator voor online huis ontwerpen?

Met onze configurator kun jij gratis online huis ontwerpen in een 4-tal stappen en dus makkelijk je droomwoning samenstellen. Jij kiest een eigen stijl en daarna heb je keuze uit opties voor de woning en de afmeting. De stijlen en ontwerpen waar je keuze uit hebt zijn zorgvuldig samengesteld door onze architect en berekend door onze calculator. Hierdoor kunnen wij, samen met jou, snel komen tot een definitief ontwerp en starten met de bouw!

Voordelen van een online configurator

Gelijk een voordeel van de online configurator; snelheid. Doordat het ontwerp vast staat en vooraf de kosten zijn berekend, kunnen we bijna meteen starten met de voorbereiding en de bouw van jouw huis! Een ander voordeel is dat je het ontwerp gelijk gratis kunt downloaden en bekijken. Wij hebben hiervoor een brochure opgesteld met het ontwerp en daar een lijst aan toegevoegd voor de budgettering. Hierin staat een uitgebreide lijst met kosten waar jij rekening mee moet houden.

Hoe kan ik online huis ontwerpen met Heerlijkhuis?

  1. Kies een type woning die je wilt samenstellen. Momenteel hebben we hiervoor 2 woningtypes, bijna 3, in 4 stijlen: Klassiek, Modern, Comfort en Landelijk. Klik bij één van deze 4 stijlen op ‘stel samen’, hierna kom je in de omgeving van de configurator.

  2. Kies uit de opties voor de buitenkant van je woning. Je kunt hier kiezen uit 2 kleuren voor de gevelsteen, 2 kleuren kozijnen en een 3 tal opties om toe te voegen. De meerprijs voor de opties staan allemaal vermeld en worden gelijk bij de totaalprijs opgeteld. Daarnaast wordt ook in de 3D-visualisatie uw woning precies weergegeven, mét de geselecteerde opties.

  3. Bepaal de afmeting van je huis. Er zijn 4 opties voor het vergroten van je woning. Je kan hierbij kiezen om alleen ruimte toe te voegen aan de begane grond of kiezen voor het vergroten van de gehele woning.

  4. Registreren of inloggen en downloaden van de brochure. Als je tevreden bent met de samenstelling van je huis, sla je deze op. Registreer of log in en de brochure download daarna vanzelf, deze wordt ook toegestuurd via de mail.

Probeer onze configurator nu of neem contact op voor verdere ondersteuning en vragen

Denk je nu, maar ik wil eigenlijk nog wel wat extra’s toevoegen aan mijn woning en verder personaliseren? Neem gerust contact op met ons! Wij kijken graag met je mee naar de verdere mogelijkheden. Probeer nu onze configurator en realiseer jouw eigen droomhuis!

Huis bouwen met type Julia landelijk van Heerlijkhuis Bouwen
Huis bouwen met type Julia klassiek van Heerlijkhuis Bouwen