Laagbouw woningen Emma

Jij wil graag weten wat het kost om een huis te bouwen. Met onze configurator bieden wij jou een tool om in een paar stappen meer inzicht te krijgen. Stel hieronder in enkele stappen jouw eigen droomwoning samen en bereken direct de kosten. Wil je nog meer informatie? Vul dan bij de laatste stap jouw gegevens in en wij zullen vrijblijvend contact met jou opnemen.

Emma – Klassiek

Een sierlijke afwerking met de topgevels, roedes in de ramen en gemetselde ‘oortjes’ zijn kenmerken van Emma Klassiek. Een tijdloze en charmante woning.

Vanaf €320.000,-

Emma – Modern

Strakke lijnen, houten details en grote raampartijen. Dat is de stijl van de Emma Modern. Ook graag wonen in een moderne stijl? Wij helpen je graag op weg. Doorloop de volgende stappen.

Vanaf €321.000,-

Emma – Comfort

De Emma Comfort heeft een minimalistisch ontwerp met een aantal leuke details, zoals de houten gevelbekleding en het raam op zolder. Helemaal jouw stijl? Stel dan je eigen huis samen!

Vanaf €305.000,-

Emma – Landelijk

Deze Emma landelijk kenmerkt zich door het sierlijke overstek met makelaar en de houten gevelbekleding aan de topgevel. Kies daarnaast voor de luiken en maak jouw landelijke woning helemaal af!

Vanaf €324.000,-

Volume

ca. 620 m³

Afmetingen

8,00 x 11,94 m¹

Oppervlakte

191 m²

Nokhoogte

9 m¹

Goothoogte

2,95 m¹