Je huis bouwen met Heerlijkhuis type Emma Landelijk

Wil jij je eigen huis bouwen in landelijke stijl? In dit blog vertellen we je meer over ons type Emma met landelijk ontwerp. Emma Landelijk kenmerkt zich door het sierlijke overstek met makelaar en de houten gevelbekleding aan de topgevel. Kies daarnaast voor de luiken en maak jouw landelijke woning helemaal af!

Over Heerlijkhuis type Emma Landelijk

Emma Landelijk is één van de vier stijlen binnen ons type ‘Emma’. Een laagbouwwoning die zeker niet onder doet aan hoogbouwwoning ‘Julia’. Met ongeveer een inhoud van 620 m3 zelfs groter! Hierbij kan er nog gekozen worden voor een aangebouwde berging of het vergroten van de lengte.

Er zijn een aantal elementen in het ontwerp van deze woning die zorgen voor de landelijke uitstraling. Dit zie je terug in de sierlijke overstekken met makelaar in de top, houten gevelbekleding in zwarte kleur en ramen met staande roedes. De luiken als optie maken het landelijke gevoel helemaal compleet!

In onze configurator kun je je eigen draai geven aan het ontwerp. Zo kun je hier kiezen voor drie verschillende kleuren gevelsteen en 2 kleuren kozijnen. Hierbij zie je meteen wat voor verschil dit maakt in de uitstraling van de woning. Nog niet helemaal naar wens? Neem dan contact op met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden!

De indeling van de woning

Type Emma heeft op de begane grond de woning aan de voorzijde met een open verbinding naar de woonkeuken aan de achterzijde. Daarnaast is de techniekruimte / bergruimte gesitueerd die ook toegang geeft naar de achtertuin. De hal bevindt zich in het midden van de woning met separaat toilet en trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping heeft de woning een grote masterbedroom aan de voorzijde. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, een badkamer en een extra bergruimte op deze verdieping. De zolder is te bereiken met een vlizotrap. Om de woning groter te maken kun je kiezen voor verschillende opties in de configurator, bijvoorbeeld de gehele woning vergroten met 1.2 meter of een erker aan de zijkant.

Jouw eigen huis bouwen met Emma Landelijk

Jouw eigen huis bouwen met Emma Landelijk? Configureer jouw woning naar wens en maak een eerste vrijblijvende afspraak! Wij helpen je graag verder met alles rondom de bouw van jouw woning. Neem nu contact op! De eerste stap naar jouw eigen droomhuis!