Je huis bouwen met Heerlijkhuis type Emma Klassiek

Wil jij je eigen huis bouwen in klassieke stijl? In dit blog vertellen we je meer over ons type Emma in de klassieke uitvoering. Emma Klassiek onderscheidt zich door de karakteristieke tuitgevel en de gemetselde ‘oortjes’, die samen zorgen voor een elegante uitstraling. De lange ramen tot aan de grond met roedes geven het geheel een statig karakter. Daarnaast kun je kiezen voor een aangebouwde berging, waardoor de woning ook praktisch voldoet aan al je wensen.

Over Heerlijkhuis type Emma Klassiek

Emma Klassiek maakt deel uit van de veelzijdige ‘Emma’-serie en biedt dezelfde ruime opzet als de andere types uit deze serie, met een inhoud van ongeveer 620 m3. Dit maakt Emma zelfs groter dan onze hoogbouwwoning ‘Julia’. Naast de aangebouwde berging kun je ervoor kiezen de woning in de lengte te vergroten, zodat er nog meer ruimte ontstaat voor jouw leefwensen.

De klassieke elementen in het ontwerp, zoals de tuitgevel en lange ramen met roedes, zorgen voor een tijdloze uitstraling. Deze combinatie van traditionele details en moderne bouwopties maakt Emma Klassiek een woning die opvalt door haar unieke karakter.

In onze configurator kun je jouw Emma Klassiek helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Kies uit verschillende kleuren gevelsteen en kozijnen, en ontdek direct wat deze aanpassingen doen voor de uitstraling van jouw droomhuis. Mocht je specifieke wensen hebben die je niet in de configurator kunt terugvinden, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om de mogelijkheden met je door te nemen en samen te zorgen dat jouw huis helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Huis type Emma Klassiek rode gevel witte kozijnen
Huis type Emma Klassiek beige gevel zwarte kozijnen

De indeling van de woning

Emma Klassiek is slim ingedeeld, met op de begane grond een ruime woonkamer aan de voorzijde en een open verbinding naar de woonkeuken aan de achterzijde. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een handige techniekruimte/berging met toegang tot de tuin. De hal is centraal gelegen en geeft toegang tot het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping tref je een royale masterbedroom, twee extra slaapkamers, een badkamer en een bergruimte aan. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap, maar biedt extra ruimte voor opslag.

Jouw eigen huis bouwen met Emma Landelijk

Wil je jouw huis met Emma Klassiek naar wens ontwerpen? In onze configurator zijn er verschillende opties om de woning uit te breiden, zoals een verlenging van 1,2 meter of het toevoegen van een erker aan de zijkant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Wij begeleiden je graag bij de volgende stap richting jouw droomwoning!

Huis type Emma Klassiek rode gevel zwarte kozijnen
Huis type Emma Klassiek witte gevel zwarte kozijnen